“If you improve 1% everyday, within a year you will have improved 365%”

Thair Garcia, KPDmarketing.nl

Eye-opener

Mijn journey begon al vroeg. Op de basisschool moest ik in een vriendenboekje invullen wat ik later

wilde worden. Mijn antwoord was: ‘’Eigen baas’’. Een lange tijd was dit een fantasie, want ik wist niet

precies wat ik wilde doen. De vele ideeën die ik had, zouden me veel geld kosten, wat ik toen simpelweg niet had.

Op de middelbare school kreeg ik een presentatie te zien voor een mogelijke vervolgstudie. Na deze

presentatie wist ik het zeker. De Engelse mbo-studie International Business Studies (IBS) zou mij een stapje dichter bij mijn doel brengen.

Tijdens deze studie heb ik geleerd hoe je internationaal een bedrijf kunt opzetten. Hierbij heb ik ook

alle facetten geleerd van marketing tot administratie en rechten. Daarnaast heb ik 4 maanden werkervaring opgedaan in Valencia. Deze studie was slechts een kennismaking met het vak ondernemen, waarbij ik de volgende diploma’s heb behaald:


✔️ Export manager niveau 4

✔️ Branche manager niveau 4

✔️ English BTEC in business diploma niveau 3

✔️ Assistant export manager niveau 3

✔️ Jong ondernemen student company certificate

Meer over mij

Living The Best Life

"...want kort daarna werd mij een baan aangeboden met een zeer maar dan ook zeer aantrekkelijke salaris"

Na het behalen van mijn mbo-opleiding, vervolgde ik mijn weg op het HBO. Hier volgde ik een studie die volledig aansloot op mijn vorige opleiding. Tijdens mijn studie International Business and Languages (IBL) heb ik 6 maanden gewerkt bij een groot e-mailmarketing bedrijf in Barcelona. Hier heb ik ontdekt dat je met e-mailmarketing enorm veel geld kunt verdienen en makkelijk een groot publiek kunt bereiken. Voor dit bedrijf heb ik de emailmarketing markt geopend voor Nederlandse en Belgische klanten.

Gedurende deze periode verstuurde ik dagelijks e-mailcampagnes in flinke volumes voor verschillende bedrijven met e-commerce producten. Hun database was zo groot en het geld stroomde maar binnen. Dit was niet onopgemerkt gebleven, want kort daarna werd mij een baan aangeboden met een zeer maar dan ook zeer aantrekkelijke salaris. Helaas moest ik dit weigeren omdat ik graag mijn studie wilde afmaken. Een jaar later nam ik deel aan een uitwisselingsprogramma en heb ik 6 maanden gestudeerd aan de Solent University in South Hampton. Een fantastische tijd waarbij ik ook nog eens mijn zaalvoetbal kunsten heb mogen ontwikkelen door in het University team te spelen. Naast alle plezier moest er wel degelijk hard gewerkt worden.

Samen met mijn klasgenoten hebben we een importbedrijf opgezet. Met dit bedrijf verkochten we Powerbanks geïmporteerd van Alibaba aan verschillende bedrijven met hun logo er op. Dit was een succes en wij behaalde het meeste dividend in de historie van de Rotterdam Business School.

Deze IBL studie heeft de deuren voor mij geopend en heeft een goede basis gelegd voor waar ik naar toe wilde. Daarnaast heb ik door deze studies mijn talenkennis kunnen uitbreiden, zo spreek ik nu vloeiend Engels, Spaans én Duits.

The real world

"...want kort daarna werd mij een baan aangeboden met een zeer maar dan ook zeer aantrekkelijke salaris"

Na het behalen van mijn mbo-opleiding, vervolgde ik mijn weg op het HBO. Hier volgde ik een studie die volledig aansloot op mijn vorige opleiding. Tijdens mijn studie International Business and Languages (IBL) heb ik 6 maanden gewerkt bij een groot e-mailmarketing bedrijf in Barcelona. Hier heb ik ontdekt dat je met e-mailmarketing enorm veel geld kunt verdienen en makkelijk een groot publiek kunt bereiken. Voor dit bedrijf heb ik de emailmarketing markt geopend voor Nederlandse en Belgische klanten.

Gedurende deze periode verstuurde ik dagelijks e-mailcampagnes in flinke volumes voor verschillende bedrijven met e-commerce producten. Hun database was zo groot en het geld stroomde maar binnen. Dit was niet onopgemerkt gebleven, want kort daarna werd mij een baan aangeboden met een zeer maar dan ook zeer aantrekkelijke salaris. Helaas moest ik dit weigeren omdat ik graag mijn studie wilde afmaken. Een jaar later nam ik deel aan een uitwisselingsprogramma en heb ik 6 maanden gestudeerd aan de Solent University in South Hampton. Een fantastische tijd waarbij ik ook nog eens mijn zaalvoetbal kunsten heb mogen ontwikkelen door in het University team te spelen. Naast alle plezier moest er wel degelijk hard gewerkt worden.

Samen met mijn klasgenoten hebben we een importbedrijf opgezet. Met dit bedrijf verkochten we Powerbanks geïmporteerd van Alibaba aan verschillende bedrijven met hun logo er op. Dit was een succes en wij behaalde het meeste dividend in de historie van de Rotterdam Business School.

Deze IBL studie heeft de deuren voor mij geopend en heeft een goede basis gelegd voor waar ik naar toe wilde. Daarnaast heb ik door deze studies mijn talenkennis kunnen uitbreiden, zo spreek ik nu vloeiend Engels, Spaans én Duits.